2103605753 6951797506 Αττική
hero image
Facebook
 
 
 
ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Χωματουργικές Εργασίες Αττική - Αδιατάρακτη Κοπή Μπετόν - Αποξηλώσεις Κτιρίων


Η επιχείρησή μας “Κριεμάδης Εμμανουήλ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Άγιο Στέφανο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρόνια στις χωματουργικές εργασίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά χωματουργικά έργα σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας με απόλυτη επιτυχία όλες τις χωματουργικές εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε στην Αττική. Από τις πιο απλές έως και τις πιο σύνθετες και δύσκολες χωματουργικές εργασίες.

Στην πολύχρονη διαδρομή μας στις χωματουργικές εργασίες έχουμε πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό πολυσύνθετων έργων σε όλη την Αττική με απόλυτη ασφάλεια και συνέπεια.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 

Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας στις χωματουργικές εργασίες, μπορούμε να σας προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους εργασία όπως, εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, διαμορφώσεις χώρων και όλες τις χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Αττική.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε αδιατάρακτη κοπή μπετόν καθώς και αποξηλώσεις κτιρίων σε όλη την Αττική.

Η συνεχής ενεργή μας θέση στις χωματουργικές εργασίες, η εργοληπτική μας ικανότητα, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία μας, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει, αποτελούν για εσάς εγγύηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με το λιγότερο δυνατό κόστος. 


Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η  ποιότητα όλων των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για όλες τις χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Αττική.