2103605753 6951797506 Αττική
Facebook
 
 
 
 
ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Χωματουργικές Εργασίες Αττική - Αδιατάρακτη Κοπή Μπετόν - Αποξηλώσεις Κτιρίων - Κατεδαφίσεις Κτιρίων Αττική 

Η επιχείρησή μας “Κριεμάδης Εμμανουήλ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Άγιο Στέφανο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρόνια στις χωματουργικές εργασίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά χωματουργικά έργα σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας με απόλυτη επιτυχία όλες τις χωματουργικές εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε στην Αττική. Από τις πιο απλές έως και τις πιο σύνθετες και δύσκολες χωματουργικές εργασίες...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις χωματουργικές εργασίες, ενώ μπορεί να σας εγγυηθεί για την γρήγορη, υπεύθυνη και άρτια ολοκλήρωση τους...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Όλα τα μηχανήματα μας είναι άρτια συντηρημένα και σε θέση να ανταπεξέλθουν απροβλημάτιστα σε όλες τις χωματουργικές εργασίες, με έμπειρους και υπεύθυνους χειριστές.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει παντός τύπου χωματουργικές εργασίες και απευθύνεται σε ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών και δήμους σε όλη την Αττική.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

είναι η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε μέσα στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα, καθώς και η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για όλες τις χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Αττική.